Over Ons

Restaurant

In het centrum van het land vindt u Restaurant Torbijn. Onder de bezielende culinaire leiding van de eigenaar wordt het gasten met een liefde voor de Bourgondische keuken naar de zin gemaakt.

In ons gezellige restaurant is het goed vertoeven. Hier geniet u van overheerlijke gerechten die de keukenbrigade van Restaurant Torbijn voor u op tafel tovert. De vriendelijke gastvrouwen- en heren zorgen er voor dat u niets tekort komt.

Het restaurant is gelegen in een regio waar zowel de natuurliefhebber als degene die van cultuurhistorie houdt ruimschoots aan zijn trekken komt. Onze fraai uitgevoerde menukaart bevat een rijke keur aan heerlijke gerechten die geserveerd worden met een rijkelijke keuze aan garnituur.

‘s Zomers is het goed vertoeven op ons terras. U kunt bij ons terecht voor een lekkere lunch, een kop koffie met appelgebak of, na de dag fietsen door de omgeving, een heerlijk diner. Voor de borrel en de kleine kaart biedt het gezellige café ruimte.

Goed gastheerschap, kwaliteit en specialiteit gaan bij Torbijn hand in hand.

Over ons1

Feesten en partijen

Ook voor feesten en partijen hebben wij voldoende mogelijkheden. Er worden lunches en diners verzorgd voor gezelschappen tot 200 personen. Livemuziek, een feest met dansvloer, een bruiloft; wij kunnen dit allemaal voor u verzorgen. De bistro kan desgewenst worden ingericht als besloten ruimte met bediening. In overleg wordt een menu samengesteld en een budget afgesproken. Uiteraard is ook hier de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde.

Familie Torbijn

Over ons2

Restaurant Torbijn is in 1982 opgericht door Peter en Cor Torbijn. Al snel bleek het restaurant met 12 tafels te klein. In 1988 is het restaurant uitgebreid en werd er ruimte gecreëerd voor circa 200 gasten. Verscheidene jaren werkten de kinderen in het bedrijf van hun ouders. Broer en zus, Pieter en Wendy, zijn beide werkzaam in het restaurant. Wendy vervult met veel enthousiasme de rol van gastvrouw, Pieter runt de keuken.

 

Getuigenissen

Gisteravond op weg van Doorn naar huis min of meer bij toeval terechtgekomen. En dat was geen teleurstelling. Het “café-gedeelte” vonden wij wat gezelliger dan het officiële restaurantdeel dus daar maar gaan zitten. Leuke informele sfeer. Wat nog leuker was het feit dat het eten echt “ouderwets” lekker is en dan wel in de goede zin van het woord! Mijn vrouw had een Schnitzel met gebakken uitjes, champignons en spekjes. Zelf had ik de Tournedos belle France met champignons en pepersaus. Beide gerechten echt uitstekend en de bijgerechten waren dat ook. Zeer ruim keuze van garnituur. Hier komen we zeker een keer terug en spreken we de hoop uit dat dit soort restaurants blijven bestaan!

*Via Iens

Gewoon zo als altijd heerlijk eten en vriendelijke bediening, grote porties voor een redelijke prijs, nog steeds de heerlijk gekruide aardappeltjes!

*via Facebook

Vlak voor mijn vakantie heerlijk gegeten op het terras bij Torbijn. Carpaccio en een lekkere Tournedos. Precies gebakken hoe ik dat wou, lekker rood! Mijn vriend met Coeliakie kon ook perfect eten bij Torbijn. Aparte frietjes en voor ook hem heerlijke glutenvrije aardappeltjes. Bediening was goed op de hoogte van de gerechten die glutenvrij besteld konden worden. Kortom een heerlijke avond gehad!

*via Iens

Vanuit kasteel Sterkenburg waren we op zoek naar een goed restaurant in de omgeving. Wachtend en schuilend onder de hoge bomen op een taxi werden we opgemerkt door een alleraardigste mevrouw die ons bracht naar Torbijn. De lamsbout was in één woord geweldig , de garnituur was uitgebreid en ook de verse champignonsoep was heerlijk van smaak. Toen we na de heerlijke maaltijd en een drankje een taxi terug wilden bestellen naar ons verblijf op Sterkenburg werd ons door een van de gasten spontaan een lift aangeboden. Ongekend!

*via Iens